Skip to main content

Heerhugowaard

Nieuwbouw dakdekken in Heerhugowaard

De pannen van deze woningen werden door Pieterpan gelegd.

Zoekt u een vakkundig bedrijf voor het leggen van dakpannen of het renoveren van uw dak? Pieterpan.nl Wij zijn dé dakpan specialisten van de Noordkop!

   

   

  Hensbroek

  Nieuwe dakpannen leggen in Hensbroek

  Opnieuw een prachtig project mogen afronden. Ditmaal een gigantische woning in Hensbroek.

  Het oude pannendak had de leeftijd van 20 jaar nog maar net gepasseerd, maar was al in zeer slechte staat. Bij de aanleg van het dak waren een aantal cruciale punten niet meegenomen. Zodoende was er al sprake van lekkage, gaf het dak, in het voorjaar, onderkomen aan tientallen vogels plus nageboorte en was het een broedplek voor vliegen en ander ongedierte.

  Gelukkig heeft Pieterpan hier een einde aan kunnen maken. Alle lekkage plekken zijn gedicht, ongedierte is bestreden en is er op het dak een nieuwe laag onderfolie, panlatten, dakpannen, een aantal loodflappen en vogelwering aangebracht. Het achtzijdig tellende dak is voorzien van VHV matzwart verglaasde dakpannen.

  Het project is met succes afgerond en kan weer vele generaties mee!

   Petten

   Bijzonder dakdekkers project Petten

   Een arbeidsintensieve klus in Petten uitgevoerd door pieterpan.nl met een prachtig eindresultaat.

   In deze wijk in Petten was vanwege sommige steile constructies op moeilijk bereikbare plaatsen een bijzonder project. Daarom is pieterpan.nl er best wel trots op deze klus succesvol te hebben afgerond. Vanwege de steile hellingshoek van de daken moesten hier veel dakpannen worden geschroefd en gehaakt.

   Zoekt u een vakman voor het leggen van dakpannen? Pieterpan.nl !!

    Bergen

    Dakrenovatie van een woning in Bergen

    Het dak van deze woning werd door Pieterpan gerenoveerd. Er kwamen nieuwe dakpannen op. Ook werd nieuw folie aangebracht en zijn de panlatten vervangen.

    Pieterpan stelde voor het bijgebouw grondig te reinigen. Dat scheelde aanzienlijk in de kosten en het kwam er weer als nieuw uit te zien.

    Zoekt u een vakkundig bedrijf voor het leggen van dakpannen of het renoveren van uw dak? Pieterpan.nl Wij zijn dé dakpan specialisten van de Noordkop!

    • voor reiniging

     voor reiniging

     Wijdewormer

     Renovatie pannendak Wijdewormer

     Ook deze oude boerderij is weer als nieuw. De eigenaren hebben 2 jaar geleden de woning gekocht, om het vervolgens naar eigen smaak en goede staat te laten renoveren. Bij de renovatie is gekozen voor VhV pan, natuur rood.

      Meer artikelen …