De Goorn

Dakpannen leggen in De Goorn

Tussen de bedrijven door hebben we deze nieuwbouw woning in De Goorn voorzien van een nieuw dak. Met het verse pannenstof en de steigers er nog omheen ligt het dak er al als een plaatje bij. Het dak is voorzien van Tuile Du Nord pannen, zwart verglaasd.

  Bovenkarspel

  Dakrenovatie van een woning in Bovenkarspel

  Het dak van deze woning werd door Pieterpan gerenoveerd. Er kwamen nieuw dakhout, panlatten isolatie en dakpannen op.

    

   Wijdewormer

   Renovatie pannendak Wijdewormer

   Ook deze oude boerderij is weer als nieuw. De eigenaren hebben 2 jaar geleden de woning gekocht, om het vervolgens naar eigen smaak en goede staat te laten renoveren. Bij de renovatie is gekozen voor VhV pan, natuur rood.

    Heiloo

    Dakpanspecialisten van Pieterpan in Heiloo

    Deze ronde kap werd door Pieterpan voorzien van pannen. Deze zijn 100% geschroefd en gehaakt. Pannen zijn Narvik Datura, kleur leizwart verglaasd.

    Zoekt u een vakkundig bedrijf voor het leggen van dakpannen of het renoveren van uw dak? Pieterpan.nl Wij zijn dé dakpan specialisten van de Noordkop!

     De Rijp

     Project Hotel de Rijper Eilanden in de Rijp

     Een fantastisch project wat Pieter Pan vandaag, 27 augustus 2010, voor wat betref het leggen van dakpannen, heeft afgerond. Hotel de Rijper Eilanden in de Rijp. Als de nieuwe aanbouw van het hotel helemaal klaar is zullen we nog eens terug gaan om foto's te maken van het eindresultaat.

     Zoekt u een vakkundig bedrijf voor het leggen van dakpannen of het renoveren van uw dak? Pieterpan.nl Wij zijn dé dakpan specialisten van de Noordkop!

       

      Meer artikelen …

      © pieterpan.nl

       

      Website laten maken? Etien.nl webdesign Schagen

      omhoog