Wijdewormer

Renovatie pannendak Wijdewormer

Ook deze oude boerderij is weer als nieuw. De eigenaren hebben 2 jaar geleden de woning gekocht, om het vervolgens naar eigen smaak en goede staat te laten renoveren. Bij de renovatie is gekozen voor VhV pan, natuur rood.

  De Goorn

  Dakpannen leggen in De Goorn

  Tussen de bedrijven door hebben we deze nieuwbouw woning in De Goorn voorzien van een nieuw dak. Met het verse pannenstof en de steigers er nog omheen ligt het dak er al als een plaatje bij. Het dak is voorzien van Tuile Du Nord pannen, zwart verglaasd.

   Hensbroek

   Nieuwe dakpannen leggen in Hensbroek

   Opnieuw een prachtig project mogen afronden. Ditmaal een gigantische woning in Hensbroek.

   Het oude pannendak had de leeftijd van 20 jaar nog maar net gepasseerd, maar was al in zeer slechte staat. Bij de aanleg van het dak waren een aantal cruciale punten niet meegenomen. Zodoende was er al sprake van lekkage, gaf het dak, in het voorjaar, onderkomen aan tientallen vogels plus nageboorte en was het een broedplek voor vliegen en ander ongedierte.

   Gelukkig heeft Pieterpan hier een einde aan kunnen maken. Alle lekkage plekken zijn gedicht, ongedierte is bestreden en is er op het dak een nieuwe laag onderfolie, panlatten, dakpannen, een aantal loodflappen en vogelwering aangebracht. Het achtzijdig tellende dak is voorzien van VHV matzwart verglaasde dakpannen.

   Het project is met succes afgerond en kan weer vele generaties mee!

    Bovenkarspel

    Dakrenovatie van een woning in Bovenkarspel

    Het dak van deze woning werd door Pieterpan gerenoveerd. Er kwamen nieuw dakhout, panlatten isolatie en dakpannen op.

      

     Heiloo

     Dakpanspecialisten van Pieterpan in Heiloo

     Deze ronde kap werd door Pieterpan voorzien van pannen. Deze zijn 100% geschroefd en gehaakt. Pannen zijn Narvik Datura, kleur leizwart verglaasd.

     Zoekt u een vakkundig bedrijf voor het leggen van dakpannen of het renoveren van uw dak? Pieterpan.nl Wij zijn dé dakpan specialisten van de Noordkop!

      Meer artikelen …

      © pieterpan.nl

       

      Website laten maken? Etien.nl webdesign Schagen

      omhoog