Hensbroek

Nieuwe dakpannen leggen in Hensbroek

Opnieuw een prachtig project mogen afronden. Ditmaal een gigantische woning in Hensbroek.

Het oude pannendak had de leeftijd van 20 jaar nog maar net gepasseerd, maar was al in zeer slechte staat. Bij de aanleg van het dak waren een aantal cruciale punten niet meegenomen. Zodoende was er al sprake van lekkage, gaf het dak, in het voorjaar, onderkomen aan tientallen vogels plus nageboorte en was het een broedplek voor vliegen en ander ongedierte.

Gelukkig heeft Pieterpan hier een einde aan kunnen maken. Alle lekkage plekken zijn gedicht, ongedierte is bestreden en is er op het dak een nieuwe laag onderfolie, panlatten, dakpannen, een aantal loodflappen en vogelwering aangebracht. Het achtzijdig tellende dak is voorzien van VHV matzwart verglaasde dakpannen.

Het project is met succes afgerond en kan weer vele generaties mee!

De Goorn

Dakpannen leggen in De Goorn

Tussen de bedrijven door hebben we deze nieuwbouw woning in De Goorn voorzien van een nieuw dak. Met het verse pannenstof en de steigers er nog omheen ligt het dak er al als een plaatje bij. Het dak is voorzien van Tuile Du Nord pannen, zwart verglaasd.

Wijdewormer

Renovatie pannendak Wijdewormer

Ook deze oude boerderij is weer als nieuw. De eigenaren hebben 2 jaar geleden de woning gekocht, om het vervolgens naar eigen smaak en goede staat te laten renoveren. Bij de renovatie is gekozen voor VhV pan, natuur rood.

©2017 pieterpan.nl

 

Website laten maken? Etien.nl webdesign Schagen